Over ons

Pure passie voor paarden

HorseAdds mensen zijn paardenmensen. Van de voedingsspecialist, tot aan de front- en backoffice, iedereen binnen dit bedrijf is ook op het werk als in de vrije tijd met paarden bezig. Dat maakt dat wij ons zeer betrokken voelen bij de producten die we afleveren. Voedingssupplementen van de hoogste kwaliteit, voor het welzijn van jouw paard van pony.

Onze eigen voedingsspecialist Eline heeft zich helemaal gespecialiseerd in paardenvoeding. Op basis van verschillende studies veroorzaakt zij onze voedingssupplementen. Zij kent de werking van mineralen en vitaminen bij je paard. Eline gelooft in het toepassen van zo puur mogelijke producten. De hoge concentraties in de HorseAdds producten zorgen voor een goede opname van de werkzame stoffen.  

Pure producten
Naast het ontwikkelen van de recepturen produceren wij al onze supplementen zelf. HorseAdds maakt gebruik van pure grondstoffen en voegt geen actieveige toevoegingsmiddelen van vulstoffen toe. Ook daar onze producten geen afkomstige suikers. De samenstellingen van de HorseAdds supplementen zijn zeer geconcentreerd, waardoor een lage dosering volstaat en de kosten laag blijven. Ze geven net dat beetje extra, waardoor je paard de werkzame stoffen beter op kan nemen ..

Betaalbare voedingssupplementen
waardoor we zelf de supplementen produceren, kunnen we de kwaliteit optimaal monitoren en waarborgen en de prijzen laag houden. We vinden het feit belangrijk dat de prijs niet in de wegstaat om de algehele gezondheid van je paard optimaal te ondersteunen.

Gratis advies van een expert
Het HorseAdds nutritionele team kan helpen bij het kiezen van het juiste supplement. Bovendien is HorseAdds gespecialiseerd in aanvulling op maat. Heeft jouw paard specifieke gezondheidsproblemen en volstaat een standaardproduct niet? Neem dan contact op voor advies. 

Kennis delen

Wij vinden het belangrijk om goede voorlichting te geven over de gezondheid van je paard. Het delen van kennis hoort daar ook bij. Samenvatting vind je vast een link naar een artikel over de opbouw van spieren en spierherstel. Natuurlijk mag je in de toekomst meer informatieve artikelen verwachten!

Lees meer over spieropbouw en spierherstel

De voordelen van HorseAdds op een rijtje:

  • Zeer uitgebreide basis, dus lage prijs per dag
  • Gratis advies
  • Gratis verzending binnen Nederland vanaf € 10,00 bestelling.
  • Opname van de werkzame stoffen wordt gestimuleerd
  • Geen veroorzige toevoegingsmiddelen van vulstoffen
  • Alle supplementen zijn dopingvrij
  • Supplementen op maat voor jouw paard

Het HorseAdds team


Het team bestaat uit de leiding van het bedrijf en alle mensen in de productie, orderverwerking en administratie. De HorseAdds klant krijgt met naam te maken met deze twee medewerkers, die zich gespecialiseerd hebben in paarden, voeding en advies: 

Voedingsdeskundige Eline Marelis

Eline is opgegroeid tussen de paarden, rijdt al van kleins af aan op haar eigen pony's en sinds haar tienertijd op haar huidige paard Sandro. Haar interesse ligt vooral bij de dressuur en ze heeft Sandro zelf ingereden en opgeleid, vanaf zijn vierde. Ze rijden samen Z dressuur.

Ze heeft de opleidingen Paraveterinair en Dier- en Veehouderij gestudeerd. Tijdens haar opleidingen ontwikkelde zij een sterke interesse voor voeding. Een stage op een Tinkerstoeterij in Polen was ook gericht op een voedingsadvies. Haar afstudeerscriptie ging ook over voeding, maar voor varkens, om ook een andere diersoort goed te leren kennen. De passie voor paarden gaat echter nooit meer weg. Ze wilde voedingsdeskundige worden op gebied van paarden en HorseAdds is daarom voor haar de perfecte plek. Daar heeft ze de ruimte om zich te verdiepen in specifieke vragen en oplossingen aan te dragen, die verder gaan dan het standaard aanbod.

Adviseur Joyce Oosterbosch

Ook Joyce rijdt al van kleins af aan. Via een kleine pony in haar kindertijd en een dressuurpony op haar 15e naar uiteindelijk een merrie die ze zelf heeft opgeleid tot Z-dressuur. Uit dit paard heeft ze een veulen gefokt, Deja Vu Johnson, uit Glocks Johnson TN. Ook die brengt ze nu uit op wedstrijden. 

In het verleden heeft ze op dressuurstallen gewerkt om jonge paarden te beleren. Ze heeft een aantal paarden in training gehad die ook uitgebracht zijn op het Z Niveau. Om nog meer te kunnen betekenen voor paardeneigenaren, heeft Joyce de opleiding Orun gevolgd. 

Haar interesse in voeding is ontstaan door haar merrie, die een moeilijke eter was. Ze heeft ervaren dat de bijdrage die voeding kan hebben op het welzijn en de prestaties van een paard haar interesseerde en zocht naar mogelijkheden om die interesse in werk om te zetten. Bij HorseAdds kan ze haar klanten goed begeleiden naar de beste oplossing voor hun paard.