Muscle Build

Short Description

Om de spieropbouw te bevorderen

Om spieropbouw te bevorderen heeft een paard aminozuren nodig. Essentiële aminozuren voor spieropbouw zijn L-Lysine, DL-Methionine en L-Threonine. Met HorseAdds Spieropbouw voer je deze aminozuren in een optimaal aminozuurprofiel om de spieropbouw te bevorderen.

Waardering:
100% of 100
Verpakkingen
Price : € 29,95

Om de spieropbouw te bevorderen

Om spieropbouw te bevorderen heeft een paard aminozuren nodig. Essentiële aminozuren voor spieropbouw zijn L-Lysine, DL-Methionine en L-Threonine. Met HorseAdds Spieropbouw voer je deze aminozuren in een optimaal aminozuurprofiel om de spieropbouw te bevorderen.

Om spieren op te kunnen bouwen heeft het paardenlichaam eiwitten nodig. Eiwitten bestaan uit aminozuren. Er zijn een heleboel verschillende aminozuren, die onder te verdelen zijn in twee groepen: essentiële en niet-essentiële aminozuren. De essentiële aminozuren moeten via het voer worden verstrekt, de niet-essentiële aminozuren kan je paard zelf aanmaken. De belangrijkste spelers zijn lysine, methionine en threonine. Met onze HorseAdds Muscle Build voer je deze aminozuren in een optimaal aminozuurprofiel om de spieropbouw bij jouw paard te bevorderen.

Samenstelling aminozuren belangrijk

Juist het aminozuurprofiel van een supplement voor spieropbouw is belangrijk. Je kan namelijk nog zoveel van één van enkele aminozuren toevoegen, wanneer van een ander essentieel aminozuur minder aanwezig is, kan het lijf van je paard de rest niet goed verwerken. Dit kan goed geïllustreerd worden aan de hand van onderstaande regentonvergelijking.

De regenton

De buitenkant van de regenton, de planken, staan voor de verschillende aminozuren die nodig zijn voor belangrijke processen in het lichaam, zoals spieropbouw en spierregeneratie. Het water staat voor de processen die het lijf met deze aminozuren kan afronden. Ook wanneer er maar van één aminozuur minder aanwezig is, kunnen meerder processen niet afgerond worden. Er past namelijk niet meer water in de regenton dan de hoogte van het laagste aminozuur, hoe hoog de andere planken ook zijn.

Op basis van onderzoek

Door middel van onderzoek weten we dat het spierweefsel van jouw paard de aminozuren lysine, methionine en threonine in de geschatte verhouding 10: 3: 6 bevat. Op basis van deze kennis hebben wij de HorseAdds Muscle Build samengesteld. In het supplement is vitamine B6 toegevoegd welke bij draagt bij de stofwisseling van eiwitten. 

Analytische bestanddelen per kg
SamenstellingMethylsulfonylmethaan, Lijnolie ruw
Ruwe celstof0,0 %
Ruw eiwit83,9 %
Ruw as0,4 %
Ruw vet1,0 %
Calcium0,0 %
Natrium0,0 %
Fosfor0,0 %
Nutritionele toevoegingsmiddelen per kg
DL - Methionine (3c301)150.000 mg
L - Lysine (3.2.3)395.000 mg
L - Threonine (3c410)300.000 mg
Vitamine B6 (3a831)4.000 mg
Vitamine B2 (3a)3.200 mg
Vitamine C (3a300)1.000 mg
Adviesdosering
Paard (600kg)40 gram
Pony (300kg)20 gram
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Muscle Build
Uw waardering

Supplementen op maat mogelijk

Voor 15 uur besteld, zelfde dag verstuurd

Laag in suikers en vulstoffen

Gratis nutritionele begeleiding